WAAROM SOCIALE FUNCTIES ZIJN VERWIJDERD UIT DE GRATIS ZELLO-APP


Je hebt misschien de afgelopen maanden gemerkt dat sommige van de sociale functies die ooit deel uitmaakten van de gratis Zello-app nu verdwenen zijn - en je vraagt je misschien af waarom.

In 2019 hebben we onze focus verlegd van sociale media naar communicatiehulpprogramma, met de nadruk op eerstelijnswerkers en hun gemeenschappen. Dit heeft ertoe geleid dat sommige van de sociale functies die eerder in de app zijn geïmplementeerd, onze kernmissie niet langer ondersteunen. We hebben gewerkt aan het verwijderen van deze functies om de software te vereenvoudigen en ons te concentreren op het bouwen van 's werelds beste walkietalkie-app, die kristalheldere, zeer betrouwbare spraakcommunicatie levert aan de mensen die het het meest nodig hebben.

 


Hier is een blik op wat er is verwijderd:

·        Trending kanalen. In 2018 hebben we trending kanalen verwijderd. Dit resulteerde in een toename van het aantal actieve kanalen, terwijl de hoeveelheid misbruik drastisch werd beperkt, waaronder het trollen van populaire kanalen, het roosteren van mensen, het blootstellen van privé-informatie en het schenden van onze servicevoorwaarden  in kanalen die zijn gewijd aan misbruik en illegale praktijken.

·        Kanaal- en gebruikersprofielen op zello.com. We ondersteunen deze functies niet langer omdat we van een social media-platform naar een communicatiehulpprogramma gaan.

·        Kanaal zoeken. Om lid te worden van een kanaal, moet je nu de exacte kanaalnaam weten om het toe te voegen. U kunt ook worden uitgenodigd met een link of een QR-code.

·        Spraakberichten delen. De beslissing om deze functie te verwijderen was een van onze moeilijkere, omdat we weten dat sommige mensen er voorgoed op vertrouwen. Slechts 1% van de gebruikers maakte echter ooit gebruik van deze functie. Veel gebruikers waren bezorgd dat de functie het te gemakkelijk maakte om privégesprekken te delen.

 Uiteindelijk heeft onze focusverschuiving ons geholpen om te beslissen voor meer privacy in plaats van gemak van delen, wat meer geschikt is voor sociale media. Alle eerder gedeelde berichten worden na 1 augustus 2021 verwijderd. Als u berichten die u hebt gedeeld wilt behouden, download ze dan vóór die datum.

Aankomende wijzigingen

Hier zijn een paar andere items waaraan we momenteel werken om onze aangepaste doelen te ondersteunen en een betrouwbaardere app te maken die elke keer een uitstekende communicatie-ervaring biedt.

·        We vereenvoudigen kanaal- en gebruikersprofielen in de app verder en verminderen het aantal kanaalinstellingen.

·        Kanaalkoppelingen worden verplaatst van zello.com naar my.zello.com.

·        We verwijderen automatisch alle kanalen die al meer dan een jaar niet actief zijn. Dit vermindert rommel en geeft kanaalnamen vrij die niet

meer worden gebruikt.

We begrijpen dat niet iedereen blij zal zijn met deze veranderingen, maar zijn ervan overtuigd dat ze noodzakelijk zijn. We zijn verheugd om te blijven werken aan het leveren van snelle, veilige, betrouwbare en eenvoudig te gebruiken push-to-talk-service voor individuen en organisaties van elke omvang.

 


Kindly Bookmark and Share it: