DIY Microfoon Android "Barato"

 

DIY Budget Speaker/Mic voor Android Apparaten


De wetgeving omtrent het bedienen van elektronische apparaten in de auto is veranderd sinds 1 juli 2019. Eerder was dit al het geval in Duitsland. Volgens deze wet aanpassing mag je geen elektronische apparaten in de hand houden tijdens het rijden. Er zit echter één maas in deze wet. Een vast gemonteerd apparaat met daaraan een bekabelde microfoon wordt in de wet niet als elektronisch apparaat gezien.

 Dit bracht ons op het idee om een  low budget project te starten.

 Doelstellingen van het project:

  • Zonder ervaring te bouwen 
  • Betaalbare componenten 
  • Toepasbaar op alle Android smartphones 
  •  Mogelijkheid gebruik (surplus) materialen 

 Na een korte periode, waarin de medewerkers van DNR onafhankelijk hun ideeën in praktijk getest te hebben zijn we om de tafel gaan zitten om de prototypes nader te beschouwen en het beste geteste prototype werd als basis gebruikt voor verdere ontwikkeling.

 We hebben een breadbord schema gecreëerd met als doel alle mogelijkheden van storing te elimineren. De eerste versie werkte uitstekend maar zeker nog niet geschikt voor de doelgroep. Na wat brainstormen zijn we eruit, zie hieronder het resultaat een PDF met de complete bouw instructies.

 ©copyright 2019 www.dutchnetworkradio.com 
Uitgave en distributie uitsluitend met schriftelijke toestemming DutchNetworkRadio®.Tag: zello speaker mic, DIY mic for Zello, DIY zello microphone, Homebrew zello mic, how to build your own zello microphone, zello microphone solution, zello mic project, solder zello mic, simple zello mic, eigenbau zello microphone, homemade zello network radio